Benviguts a Lluïsos d'Horta

Creu de Sant Jordi 2016

Llistat d'obres de teatre als Lluïsos d'Horta des de l'any 1866
AnyObrapdf+AutorDireccióImatges 
2022 Amunt el teló Sinopsi
X

«Amunt el teló»

Untitled document

El nostre grup de Disart, eixerit i simpàtic, es troba a final de curs i han de decidir coses importants, com per exemple una obra que deixi al públic bocabadat de nou. Ho van aconseguir amb Un caso muy lioso i amb Vecinos en su salsa” i com no volen abaixar el llistó, han de decidir alguna cosa amb rapidesa per presentar-ho d'ací a poc temps.

Però sembla que hi ha moltes opcions... ¿quina serà la més indicada? ¿quina triaran? Segur que amb el vostre ajut, i els vostres aplaudiments, la companyia escull la millor obra de totes, ens ajudeu? ;)

Martínez Donaire, Núria Martínez Donaire, Núria
2022 Coses d'infants Pdf Sinopsi
X

«Coses d'infants»

«Coses d'Infants» és una comèdia que mostra la terrible distància que separa, a vegades, els grans dels petits 

Carrasco, Nerea; Solé, Marta Carrasco, Nerea; Solé, Marta
2022 Despertar de la primavera, el (Adaptació) Pdf
X

Wedekind, Frank (Adaptació: Pol Sanuy) Sanuy, Pol
2022 Dia de la marmota, el Pdf Sinopsi
X

«El dia de la marmota»

Una sarcàstica periodista ha d'anar a fer un reportatge a un poble on se celebra el Festival del Dia de la Marmota. Aviat s'adona que està revivint contínuament el mateix dia. Desesperada, intentarà fer coses diferents cada dia per trencar aquest bucle temporal. Ho aconseguirà?

Termes, Isabel Termes, Isabel
2022 Fred Sinopsi
X

«Fred»

Untitled document

A la ciutat de Guanajuato, Mèxic, es troba “el museo de las momias”, on s’hi pot veure una col·lecció de cadàvers momificats de forma natural. Aquí us expliquem la història d’una d’elles:

1906, després de la mort del seu pare, i amb una situació familiar delicada, Beatriz, noia de 16 anys es veu obligada a casar-se amb Dagoberto, cacic de Guanajuato, vidu, sense fills, 40 anys més gran que ella (amb un vel negre, com manaven els cànons de l’època), amb la complaença de la mare i germà, que surten beneficiats d’aquestes núpcies. En el seu trist destí, només rebrà consol d’Altagràcia, majordoma de la casa.

Mariages, Joan Solé Serra, Lluís
2022 Hotel Vamp (Sant Lluís 2022) Pdf Sinopsi
X

«Hotel Vamp»

Untitled document

La Baronessa Tita Von Sissen i la seva família van de vacances a l'Hotel Vamp, propietat dels Dràkuls, una família molt peculiar. La Tita es vol quedar el castell per ella i en Frank Einstein somnia amb la fortuna de la baronessa.

Com resoldran aquest problema? Quina família serà més monstruosa?

Termes, Isabel Termes, Isabel
2022 Kraker i el seu fill Sinopsi
X

«Kraker i el seu fill»

Untitled document

El clan viking Kranispensanter es veu obligat a abandonar la seva terra i cercant un lloc millor per viure s'hauran d'enfrontar amb el perill més gran que amaga l'oceà.

Asín Ollé, Júlia Asín, Júlia
2022 Mare meva!! Pdf Sinopsi
X

«Mare meva!!»

Untitled document

Una mare i la seva filla adolescent no paren de barallar-se. Inesperadament, un matí es lleven cada una dins del cos de l'altre. La filla aprofita que està al cos de la seva mare per no anar a l'escola, i la mare pensa que la seva filla anirà a treballar i així comprovarà què dura és la vida d'un adult. Sortirà tot com ho tenen previst? O potser les dues passaran per moments caòtics? Vosaltres què creieu? Veniu i gaudiu de la història d'un dia molt bèstia!

Termes, Isabel Termes, Isabel
2022 Megament! Pdf Sinopsi
X

«Megament»

Untitled document

Metrocity, ciutat testimoni de les constants lluites entre la superheroïna Metro Girl i la malvada Megament, la ment més brillant i terrorífica que existeix. Però... què passaria si per un cop les forces del mal guanyessin sobre el bé? Quin seria el futur de la població?

Fuertes, Mireia; Vergés, Dani Fuertes, Mireia; Vergés, Dani
2022 Nina de colors, la Pdf Sinopsi
X

«La nina de colors»

Untitled document

Una nina molt embolicada que no sap que li passa, amb l'ajut d'una nena fantàstica descobriran un mon ple d'emocions. Juga i riu amb nosaltres en aquesta bonica història.

Casanovas Ferreiro, Paula Casanovas Ferreiro, Paula
2022 Nus Sinopsi
X

«Nus»

Untitled document

Nus, és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat ja ha decidit per ells.

Intrabartolo, Damon; Hartmere, Jon Solé Font, Clara
2022 Oleanna Pdf Sinopsi
X

«Oleanna»

Untitled document

Un professor universitari, enamorat de la seva feina, però, al mateix temps, molt crític amb el sistema educatiu, s'enfrontarà, en una reunió al seu despatx, amb una estudiant que li qüestionarà les seves idees, la seva metodologia educativa, posant sobre la taula una veritable lluita de poder entre els diferents estatus socials.

Mamet, David Solé Serra, Lluís
2022 Saint Louis School Pdf Sinopsi
X

«Saint Louis School»

Untitled document

A l’institut d’elit de Saint Louis School les jerarquies de poder estan establertes, però tot canvia quan la Lia entra, com a nova estudiant de l’últim any.

Amistats, amors, desamors, xarxes socials, bulling, trastorns i desajustos emocionals, són la tònica d’aquests joves d’institut, que només volen sobreviure a l’últim any acadèmic obligatori. Un últim any que serà un viatge emocional amb moments de molta llum i altres de molta foscor.

Garà, Sònia Garà, Sònia
2022 Sbollelot Pdf Sinopsi
X

«Sbollelot»

Untitled document

Catalunya. Any 932. Un regne dividit. A l’oest Mordor, a l’est Pixapins, al nord Creguts de merda i al sud alguns Recollidors d’arròs i pagesos. A Barnix Covid, a Tarraquix i a Lleidix Covid i a Gironix un 50% de probabilitat de Filomena.

La llegenda parla d’una extraordinària líder que va sorgir del caos per unificar el problemàtic territori. Una dona amb una gran visió que va reclutar cavalleres per unir-se a ella en la seva Santa Croada. Aquesta dona era Artura, reina de les hortenques: The Queen of Horta!

Solé Font, Clara Solé Font, Clara
2022 T'estimo ets perfecte, ja et canviaré Pdf Sinopsi
X

«T’estimo ets perfecte, ja et canviaré»

Untitled document

L'espectacle mostra les interioritats del mon de la parella. És una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendre, d'experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l'arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l'amor en la vellesa. És, en definitiva, l'oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals.

Dipietro, Joe; Roberts, Jimmy Solé Font, Marta
2022 Verí del teatre, el Pdf Sinopsi
X

«El verí del teatre»

Untitled document

Com pot tenir la transgressió... bellesa?

És la frase que més em va impactar en veure aquesta obra.

De seguida em vaig fer el propòsit de dur-la als Lluïsos, i, amb aquestes condicions Covid, es va presentar la gran oportunitat!

Una obra de dos actors que no ens deixarà indiferents.

Vull compartir les emocions viscudes. Aquesta obra és un gran regal que ens fa el teatre.

Ílida Íñigo

Sirera, Rodolf Iñigo, Ilida
2022 Xocolata premiada, la Pdf Sinopsi
X

«La xocolata premiada»

Untitled document

Willy Wonka, el més cèlebre confiter del món, anuncia que de manera excepcional obrirà les portes de la seva fàbrica de xocolata als cinc nens que tinguin la sort de descobrir un bitllet daurat en una de les seves rajoles de xocolata. Charlie Bucket viu en una pobra caseta de fusta amb la seva mare i el seu Avi Joe, el qual viu admirant Willy Wonka i la seva xocolateria.

Charlie vol ser un dels nens que trobin el bitllet daurat, però, ¿com ho farà per obtenir-ho? ¿Quin és el veritable propòsit del senyor Wonka? Endinseu-vos en el món de la xocolata i entreu amb nosaltres en aquesta fàbrica única i espectacular!

Esteve, Xènia; Marínez, Núria Esteve, Xènia; Marínez, Núria
2021 Adolescents sota control Pdf Sinopsi
X

«Adolescents sota control»

En un món futurista, el país està governat per un règim totalitari. Tots i totes les adolescents dels dotze als divuit anys, han de créixer i formar-se a la institució A.S.C a càrrec de la delegada del projecte.

Allà, els i les adolescents seran adoctrinats i vetats de qualsevol llibertat i de ser ells mateixos. Fins que un grup de joves rebels troba la manera de fer front a la situació en la que malviuen.

Garà, Sònia Garà, Sònia
2021 Beetlejuice Pdf Sinopsi
X

«Beetlejuice»

Després d'un desafortunat accident, dues germanes es converteixen en fantasmes. La presència d'una nova i estranya família a la casa dels seus somnis, les portarà a intentar buscar tots els mecanismes possibles per a fer-los fora. Fins i tot, si això implica contractar a en Beetlejuice, un bio-exorcista experimentat en espantar els vius.
Però les coses no sortiran com esperen…

Fuertes, Mireia; Vergés, Dani Fuertes, Mireia; Vergés, Dani
2021 Casa de nines, 20 anys després Pdf
X

Hnath, Lucas Solé Serra, Lluís
        
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
 Total d'obres representades: 1206 - Total de Pdf's: 917