Arxiu de Teatre

Toni Nerín Toboso

Filtres Excloents:
Altres Filtres:                        Filtrar: 
Més Tipus d'obra    Més Idioma
AutorObraTipusIdioma Dones Nenes Homes Nens+PdfPaperNou 
Baró, Teodoro Apotecari de Malgrat, l' Tipus Bandera 3 5 Sinopsi
X

«L'apotecari de Malgrat»

A la família de l’Apotecari de Malgrat s’hi espera una gran notícia: el fill de l’Apotecari, en Blai, es casarà amb l’Agnès, la pubilla d’un mas a Canet. Tot i que la felicitat sembla meravellosa, ben aviat els pares dels nuvis, l’Apotecari de Malgrat i la senyora Maria, tenen les idees fixes sobre on han de viure el futur matrimoni. Mentre els progenitors intenten sortir-se amb la seva, per la botiga de l’Apotecari passen clients que s’impliquen en la trama i, potser, algun d’ells en troba la solució a tant difícil problema.

Pdf Novetat
Casanovas, Paula Quin disbarat d'assassinat Tipus Bandera 6 3 Sinopsi
X

«Quin disbarat d'assassinat»

Un gran misteri envolta aquesta petita comèdia, un nou cas que podrà resoldre la Sra. Fletxa. Aquesta petita obra representada per grans actors, ens explica una història sobre una desaparició sobtada, una mort inesperda, tot esta ple de misteri però... no sempre tot es el que sembla, la sorpresa esta servida. Esperem que us agradi molt.

Pdf Novetat
Castro, Guillén de Don Quijote de La Mancha Tipus Bandera + 4 + 15
X

Pdf Novetat
Coward, Noel Gent amb classe Tipus Bandera 5 5 Sinopsi
X

«Gent amb classe»

A mitjans dels segle XX, a la Riviera Francesa, un noble anglès anuncia el seu futur matrimoni amb una vulgar actriu nord‐americana de passat turbulent i maneres de diva. La mare del noble, Comtessa de Marshwood, llegeix la notícia als diaris anglesos amb gran sorpresa i es prepara per rebre’ls a la mansió familiar, amb el cap ple de dubtes i envoltada dels seus amics esnobs i de classe alta que estan absolutament escandalitzats.
Amb vàries sorpreses d’última hora, aquesta comèdia amb un guió magnífic que delata un gran amor per les paraules, fa una divertida visió de la lluita de classes socials i manté un somriure a l’espectador des de l’inici fins al final.

Pdf Novetat
Crehuet, Marc Rey tuerto, el Tipus Bandera 2 3 Sinopsi
X

«El rey tuerto»

Lídia y Sandra son dos amigas que hace mucho tiempo que no se ven y deciden montar una cena en casa con sus respectivas parejas. Pero ellos dos, Nacho y David, tienen un pasado en común que hará de la velada una noche de lo más incómoda para todos.

Pdf Novetat
Fernández Cubas, Cristina Germanes de sang Tipus Bandera 8 2 Sinopsi
X

«Germanes de sang»

Set antigues amigues de col∙legi, es reuneixen una nit en un restaurant. No s'han vist des que van deixar l'escola ja fa 34 anys. En una nit de festa, poden sorgir vells retrets i, potser, es moment de deixar anar els fantasmes del passat.

Pdf Novetat
Filippo, Eduardo de Dissabte, Diumenge i Dilluns Tipus Bandera 6 11 Sinopsi
X

«Dissabte, Diumenge i Dilluns»

Dissabte: a casa dels Priore, mentre Rosa prepara el ragout per al gran dinar familiar de l’endemà, descobrim que la relació amb el seu marit no va prou bé.

Diumenge: durant el dinar, esclata el conflicte, accentuat per l’actitud d’automarginació de l’avi i la presència d’uns veïns potser massa afectuosos.

Dilluns: la parella decideix parlar-se amb el cor a la mà per aclarir les sospites mútues i comprovar si encara s’estimen.

Pdf Novetat
Fontanals, Sergi Embolica que fa Fawlty Tipus Bandera 10 6 Sinopsi
X

«Embolica que fa Fawilty»

Embolica que Fawlty és una adaptació per a teatre infantil d’un dels capítols de la coneguda comèdia anglesa Fawlty Towers, produïda per la BBC a finals dels anys 70.

L'acció es desenvolupa en un hotel de la costa anglesa en el qual hi tenen lloc un munt de situacions còmiques característiques de l’humor anglès, entre els propietaris, el servei i els hostes.

En la versió que us presentem l’arribada d’una clienta garrepa i mig sorda, els diners guanyats en una aposta de cavalls i la tensió provocada per la visita d’un inspector d’hotels originen un munt de situacions divertides i entrellaçades on el malavingut matrimoni Fawlty propietari de l’hotel (Basil i Sybil) juntament amb el germà d’ell encarregat de la direcció (Neil), així com els diferents empleats que hi treballen, intenten mantenir les formes d’una aparent normalitat en un hotel ple de crisis, caos i personatges estrafolaris

Pdf Novetat
Martínez, Núria Intensa ment Tipus Bandera Sinopsi
X

«Intensa ment»

¿Algun cop us heu preguntat que li passa pel cap a una persona? Doncs esbrinem-ho! Us convidem a endinsar-vos en un lloc que tothom coneix però que ningú ha vist: la ment humana. La nostra nena, Riley, es fa gran i arriben canvis molt importants en la seva vida i també, en la seva ment! Introduïm-nos en el seu cervell i esbrinem com es formen els seus records essencials i com les seves cinc emocions principals (Alegria, Tristesa, Fàstic, Por i Ira) sortiran del pas, però... en sortiran ben parades?

Pdf Novetat
Ramon Vidalés, Ramon Nit dels innocents, la Tipus Bandera 4 4 Sinopsi
X

«La Nit dels Innocents»

Ens trobem el dia 28 de desembre, «la Nit dels Innocents», i l’Andreu aprofita la marxa de la Quimeta, la seva dona, per quedar amb una noia amb la qui vol tenir una aventura. Malauradament, l’amant de la Quimeta (i millor amic de l’Andreu), en Joan, apareix a casa seva per a tenir una aventura amb ella. Ha entès malament la cita. Veient que els plans han canviat, l’Andreu obliga al seu amic a fer-se passar pel promès de la noia amb qui ha quedat el primer. A partir d’aquell moment, la situació canvia, i en Joan intentarà sortir d’aquesta situació, ja sigui perquè no l’enganxi en Joan com fer-li entendre a la Quimeta que això no és més que una pantomima. Acompanya’ns en aquesta obra homenatge al clàssic «No et vesteixis per sopar»!

Pdf Novetat
Riera, Pere Infàmia - (Grup Rauxa) Tipus Bandera 2 2
X

Pdf Novetat
Riera, Pere Red Pontiac - (Grup Rauxa) Tipus Bandera 2
X

Pdf Novetat
Sater, Steven; Sheik, Duncan Spring Awakening - Català Tipus Bandera 10 15 Sinopsi
X

«Spring awakening»

Un grup d’adolescents a l’Alemanya del 1982 i la manera en que es troben amb el seu despertar sexual en una societat altament repressiva. Wendla explora els misteris del seu cos i només havent comengat l’obra es qüestiona d’on venen els bebés...

Alhora, en Melchior, interromp una classe de llatí per defensar al seu amic Moritz, qui está tant desconcentrat amb la seva pubertat que no pot concentrar-se en res. En un mar d’esperances i frustracions, hauran de tragar el seu destí en un món on són incompresosos.

Spring Awakening ha sigut un repte gegant. No només per la sensibilitat de la historia i els temes que parla, també per la dificultat de les seves cangons i els estats emocionáis que transiten les escenes. El que veureu és una adaptació del musical original, els personatges protagonistes no tenen tant de pes musical i el cor está molt més present.

Pdf Novetat
Shakespeare, William A buen fin no hay mal principio Tipus Bandera + 6 + 8
X

Pdf Novetat
Shakespeare, William A vuestro gusto Tipus Bandera + 4 + 17
X

Pdf Novetat
Shakespeare, William Alegres casadas de Windsor, las Tipus Bandera + 4 + 16
X

Pdf Novetat
Shakespeare, William Antonio y Cleopatra Tipus Bandera + 4 + 28
X

Pdf Novetat
Shakespeare, William Cimbelino Tipus Bandera + 3 + 24
X

Pdf Novetat
Shakespeare, William Comedia de equivocaciones, la Tipus Bandera + 5 + 11
X

Pdf Novetat
Shakespeare, William Coriolano Tipus Bandera + 3 + 17
X

Pdf Novetat
                 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
 Total d'obres a l'arxiu: 2351 - Total de Pdf's: 2183
X Tipus d'Obra

IconaTipus d'obra
Tipus ---
Tipus Clàssic
Tipus Comèdia
Tipus Drama
Tipus Guió cinema
Tipus Infantil
Tipus Musical
Tipus Terror
  
1
X Idiomes

BanderaIdioma
Idioma Alemany
Idioma Anglès
Idioma Castellà
Idioma Català
Idioma Francès
Idioma Italià
  
1